It’s my boy!

Fedde Pouw

Trots als een pauw!

Als kersverse moeder ben ik trots als een pauw op onze eigen jongen. En wat leuk om een eigen kaartje voor hem te kunnen ontwerpen. En natuurlijk moet ik dan wel iets doen met een animatie, aangezien ik daar vorig jaar op afgestudeerd ben. Een bijzonder project om te mogen en kunnen doen.

Achterop het geboortekaartje staat een QR code, welke is verweven in de illustratie, zodat het zorgt voor balans en harmonie in het ontwerp. Zodra de QR code gescand wordt, komt het kaartje tot leven door middel van de animatie. De pauw van het kaartje komt in beeld gelopen en laat weten dat hij trots is. Zijn veren tonen de tekst TROTS. Uit de grond poppen paddestoelen op, waarop de geboortegegevens van ons zoontje staan. Op het laatst toont de pauw de naam van FEDDE op zijn veren.

Het pauwtje komt overal terug, zelfs op de postzegel. Via PostNL kan je je eigen postzegel ontwerpen. Daar heb ik dus gebruik van gemaakt. Dat is toch bijzonder om je eigen postzegel te hebben!

Maar ik ben nog een stapje verder gegaan! Ik heb ook zonneschermen voor de auto gemaakt met hetzelfde pauwtje erop. De zonneschermen zijn te bekijken op mijn Facebookpagina.